Колко пъти се спря на центъра? Но не, за да провериш кой ти е писал в Facebook, а просто, за да се огледаш и да видиш какво има около теб. Не говорим за току-що ремонтирания площад. Говорим за Мемориала на Миньорския труд. Да, там, където никога не си влизал и дори не знаеш защо се намира на средата на центъра на Перник.

Е, ние от Градски Легенди се спряхме, огледахме се и го видяхме. Предстоят Градски Легенди vol.6, а именно там- в Мемориала на Миньорския Труд. Тази събота, 25 юни, точно в 19:00 ч. ще се разкажат най-градските пернишки легенди и истории, а ти ще имаш възможността да разбереш как и откъде се е появил този Мемориал.

“Това е последното ни издание за този сезон, затова решихме да го посветим именно на града ни. Събитието ни ще се състои с подкрепата на Младежка Банка-Перник и Община Перник, както и Isi Wedding. Ще се радваме да Ви видим в юнската събота. Не забравяйте да си резервирате билет от Eventbrite и напът за Мемориала да си вземете възглавничка, за да Ви е по-уютно на душата!”, споделя екипът на Градски Легенди.

Организаторите освен четене на авторски разкази, са подготвили награда за най-големите почитатели на литературата- Handmade тениска с логото на Градски Легенди, направена от TheEma’sPws. За да си я спечелиш, посети Facebook страницата им, условията са там!