НачалоНовини → Подготвя се Младежка академия „Перник на младите 2013“

Подготвя се Младежка академия „Перник на младите 2013“

Подготвя се Младежка академия „Перник на младите 2013“


Подготвя се Младежка академия „Перник на младите 2013“

Младежка академия 2013

След успеха на младежка академия „Перник на младите 2012“, когато 30 младежи от Перник и региона научиха, как да организират събития, как да променят нещата, които не им харесват, това да бъдеш активен, да сбъдваш желанията си и да постигнеш мечтите си не е никак трудно или страшно – организаторите правят ново издание.

 

Младежка академия "Перник на младите 2013" се организира от КСМП – Перник (http://perniknamladite.com) с подкрепата на Община Перник и Национален младежки форум. Обучението е насочено към младежи на възраст между 14 и 24 години от Перник и региона, които имат желание да натрупват нови знания и умения. Първият етап на Академията ще се проведе в периода 30 октомври - 3 ноември, като разходите за настаняване, храна и материали се поемат от организаторите.

 

От КСМП споделят, че тази година академията ще бъде още по-ползотворна и интересна за участниците. Очаквайте скоро повече информация за събитието. На нашия сайт може да следите актуална информация за подготовката на Младежката академия http://perniknamladite.com, както и във фейсбук http://facebook.com/ksmppernik/.

Формуляра за кандидатстване се намира на адрес

http://ksmp-pernik.com/akademia2013. Той ще бъде активен до 13 Октомври, когато е крайния срок за кандидатстване.


Сподели с приятели, за да го знаят и те:
Мнения и коментари: