НачалоНовини → Учителят, който ме вдъхновява 2018

Учителят, който ме вдъхновява 2018

Учителят, който ме вдъхновява 2018


Младите хора, членове на Консултативния съвет за младежка политика поставиха началото на вече традиционния конкурс „Учителят, който ме вдъхновява". Конкурс, в който учениците отличават своите любими преподаватели и засвидетелстват своята благодарност и уважение към тях.

За шеста поредна година в продължение на повече от месец ученици от основните и средните училища на територията на община Перник ще имат възможността да номинират своите вдъхновяващи учители, чрез специално създадената за тази цел интернет платформа

 

https://docs.google.com/forms/d/1MHnzDGqZqo4JissBJk6MNDB90x4WgQZa-FQwl3JptB4/viewform?edit_requested=true

 

Условия за участие:

1. Право да номинират учителите, които ги вдъхновяват, имат само ученици от основните и средни училища на територията на община Перник.

2. Всеки ученик може да номинира не повече от 3-ма преподаватели. Задължително посочва име, училище и предмет, по който преподава учителят/учителите.

3. Посочва трите си имена, училището, в което учи, телефон и имейл за връзка.

4. Краен срок за гласуване - 27 май 2018 г.

 

По традиция в средата на месец юни учителят с най-много номинации ще получи приза „Вдъхновяващ учител на 2018 г.", а един от всички гласували ученици, изтеглен на лотариен принцип, ще получи таблет, осигурен от Община Перник.

 

Конкурсът „Учителят, който ме вдъхновява" става все по-популярен и с всяка изминала година гласувалите ученици стават все повече, което значи, че те искат да бъдат питани и тяхното мнение да бъде чуто!

 

Инициативата е част от Общинския годишен план за младежта 2018 и от Годишния план на Консултативния съвет за младежка политика към Кмета на община Перник.

           

*Повече информация за конкурса „Учителят, който ме вдъхновява 2018", както и платформата за гласуване можете да намерите на сайта на КСМП: www.ksmp-pernik.com, както и на фейсбук страниците Консултативен съвет за младежка политика и Перник на младите.

 

 


Сподели с приятели, за да го знаят и те:
Мнения и коментари: