НачалоНовини → Уникална фотоизложба “Младежка академия Перник на младите 2013”

Уникална фотоизложба “Младежка академия Перник на младите 2013”

Уникална фотоизложба “Младежка академия Перник на младите 2013”


Фотоизложба

Станете част от уникална фотоизложба на тема “Младежка академия Перник на младите 2013”.

В снимките ще видите моменти, пресъздаващи неповторими емоции, които искаме да дарим на вас. Самото представяне е организирано от участниците в младежката академия, които ще ви разкажат завладяващи истории за всеки един хванат момент. От кухнята можем да ви кажем, че освен всичко се подготвят и разкази за академията. Също така за първи път ще се представи на света  и Фън Хаус.

Къде? - Младежки дом гр.Перник
Кога? - 06 февруари /четвъртък/ от 17:00 часа

За откриването и доброто настроение ще се погрижи най-младата пернишка банда RE - Verse, която е съставена само от момичета. Те станаха много популярни покрай  невероятните кавъри и авторските парчета, които правят.

Това не е всичко. Освен фотоизложбата ще се проведе и награждаване на победителите във фотоконкурса “Моят момент през 2013-та”, който също се организира от Перник на младите. Победителите ще получат съответно фотоапарат, статив и книга за фотография.

Поканени са всички хора, които са заинтригувани и искат да видят нещо по-различно, по-вълнуващо. Входа е безплатен  и нали не забравихте? - 06 Февруари (Четвъртък) от 17:00 в Младежки дом гр.Перник.


Събитието се организира от Консултативен съвет за младежка политика с финансовата подкрепа на Община Перник.


Сподели с приятели, за да го знаят и те:
Мнения и коментари: