НачалоНачало → Учителят, който ме вдъхновява

Учителят, който ме вдъхновява

Отново наближава месец май и отново младите хора, членове на Консултативния съвет за младежка политика поставят началото на вече традиционния конкурс „Учителят, който ме вдъхновява". Конкурс, в който учениците отличават своите любими преподаватели и засвидетелстват своята благодарност и уважение към тях. 

За шеста поредна година търсим съвременните будители на нашето общество и каним всички ученици от основните и средните училища на община Перник да номинират своите любими учители, като мотивират своите номинации тук

Платформа за гласуване.

Условия за участие:

1. Право да номинират учителите, които ги вдъхновяват, имат само ученици от основните и средни училища на територията на община Перник.

2. Всеки ученик може да номинира не повече от 3-ма преподаватели. Задължително посочва име, училище и предмет, по който преподава учителят/учителите.

3. Посочва трите си имена, училището, в което учи, телефон и имейл за връзка.

4. Краен срок за гласуване - 27 май 2018 г.

*В конкурса могат да участват само ученици!

 

По традиция в средата на месец юни учителят с най-много номинации ще получи приза „Вдъхновяващ учител на 2018 г.", а един от всички гласували ученици, изтеглен на лотариен принцип, ще получи таблет, осигурен от Община Перник.

Конкурсът „Учителят, който ме вдъхновява" става все по-популярен и с всяка изминала година гласувалите ученици стават все повече, което значи, че те искат да бъдат питани и тяхното мнение да бъде чуто!

Инициативата е част от Общинския годишен план за младежта 2018 и от Годишния план на Консултативния съвет за младежка политика към Кмета на община Перник.