Фотоизложба

Станете част от уникална фотоизложба на тема “Младежка академия Перник на младите 2013”.

В снимките ще видите моменти, пресъздаващи неповторими емоции, които искаме да дарим на вас. Самото представяне е организирано от участниците в младежката академия, които ще ви разкажат завладяващи истории за всеки един хванат момент. От кухнята можем да ви кажем, че освен всичко се подготвят и разкази за академията. Също така за първи път ще се представи на света  и Фън Хаус.

Къде? – Младежки дом гр.Перник
Кога? – 06 февруари /четвъртък/ от 17:00 часа

За откриването и доброто настроение ще се погрижи най-младата пернишка банда RE – Verse, която е съставена само от момичета. Те станаха много популярни покрай  невероятните кавъри и авторските парчета, които правят.

Това не е всичко. Освен фотоизложбата ще се проведе и награждаване на победителите във фотоконкурса “Моят момент през 2013-та”, който също се организира от Перник на младите. Победителите ще получат съответно фотоапарат, статив и книга за фотография.

Поканени са всички хора, които са заинтригувани и искат да видят нещо по-различно, по-вълнуващо. Входа е безплатен  и нали не забравихте? – 06 Февруари (Четвъртък) от 17:00 в Младежки дом гр.Перник.


Събитието се организира от Консултативен съвет за младежка политика с финансовата подкрепа на Община Перник.