Доброволците от Младежки клуб „Да бъдем приятели” към Фондация „П.У.Л.С.”, Български младежки червен кръст – Перник, Общински младежки съвет – Перник, РИОКОЗ Перник и Община Перник Ви канят  да се включите в кампания по случай 14 февруари под националното мото – „Презерватирай се”

Кампанията ще стартира в Понеделник (14.02.) от 09:00 до 16:00 с шатра на Централния площад (пред Пощата), където ви чакат много изненади, усмивки и незабравими моменти. Екипи ще бъдат разпределени и в кв. Изток на Жълтия мост.


Същият ден в “High street” и “Галерия” от 19:00ч. ще можете да се насладите на приятната компания на доброволците от БМЧК и техните игри.


Ще бъде излъчен и късометражен филм : „Влюбените сигурно са полудели –  историята на един презерватив”, по идея и изцяло режисиран от МК „Да бъдем приятели” на Фондация “П.У.Л.С”.

Във Вторник (15.02.) в Природо-математическата гимназия, Спортно училище „Олимпиец”, Професионална гимназия по икономика, СОУ „Петър Берон”, ГПЧЕ „Симеон Радев”, ПГТС”Арх.Йордан Миланов” и ПТГ ” Юрий Гагарин” ще бъдат отворени информационни стаи под наслов „Наистина ли мислиш, че знаеш – Презерватирай се”. Там ще се проведат както дискусии, така и интересни игри.
( В СУ „Олимпиец”, СОУ „Петър Берон” и ПТГ ” Юрий Гагарин” за вас са на разположение „Стаите на доверието” ).

В Сряда (16.02.) ще имате възможността вие и вашите близки и приятели да се изследвате Безплатно и Анонимно за ХИВ. За целта зад Пощата от 12:00 до 16:00 ще бъде паркиран Мобилен кабинет.

Бъдете щастливи, обичайте се и не забравяйте да се усмихвате и пазите, както вас, така и вашите близки.