Над 60 човека се събраха вчера /6 февруари/ в Общински младежки дом – гр. Перник. Младежи преминали академията “Перник на младите 2013” я показаха чрез разнообразно творчество.

 

Събралите се хора се насладиха на изключителните изпълнения на  младата група “RE – Verse”, а по-късно преминаха и в танци. Чуха завладяващи разкази за младежката академия и видяха едни от най-запомнящите се моменти, хванати в точните снимки.

 

По време на събитието участници във фотоконкура “Моят момент през 2013-та”, който също се организира от Перник на младите, получиха грамоти, а победителите своите награди.

 

Накрая всички хапнаха сладки, написаха своите (по)Желания върху дървото за желания и тръпнат в очакване да се включат в другите 2 събития: “Лесно ли се събират парченцата живот?” и предстоящата ХИВ/СПИН кампания за 14 февруари.

Фотоизложбата се организира чрез финансовата подкрепа на Община Перник. Организаторите, в лицето на младежите от ФънХаус и Перник на младите благодарят на всички, които дойдоха на събитието.