Искаме да Ви покажем малка част от мотивациите на учениците за Конкурса – Учителят, който ме вдъхновява !

 

Гимназия с Преподаване на Чужди Езици “Симеон Радев” – Елизабет Алексиева – БЕЛ

Защо точно тази госпожа ? Ами защото не мисля, че всеки един човек е роден да бъде учител, но за мое щастие тя е един от хората намерили своята подходяща професия. Досега сме имали много учители преподаващи БЕЛ , но малцина са успявали да ме впечатлят с всеотдайността и загрижеността си към учениците . В часовете по литература госпожа Алексиева прави така , че когато говорим по дадена тема или изучаваме конкретно произведение по един или друг начин усещаме атмосферата, която е била тогава. Връщаме се хиляди назад във времето. Чрез своите допълнителни разкази научаваме още много интересни неща и когато някой иска да допълни нещо, може да го направи без проблем и без притеснение, което според мен e изключително важно – да можеш да изкажеш мнението си в среда, в която знаеш, че ще бъдеш чут.

 

 

 Професионална гимназия по икономика  – Нели Живкова-Математика

Целият 12А клас оценява безграничната и упорита работа,която и се налагаше да върши заради всички нас. Ние разбираме, че не винаги сме се държали така,както се очаква. Но ние се опитвахме да станем с всеки изминал ден все по – добри.Нейната работа и старание което влагаше при работата си с нас,промени всеки един от нас към нещо по-добро.

 

 

Гимназия с Преподаване на Чужди Езици “Симеон Радев” – госпожа Антоанета Виткова – английски език

Това е човекът, който ми е помогнал да се изградя като човек. До голяма степен това, което съм аз сега, е благодарение на този прекрасен учител. Относно образованието ми – АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което знам и владея сега по този чужд език, е благодарение само и на госпожа Виткова. Тя ме научи, че ако помагаш на другите и те ще ти помагат. Тя ме вдъхнови да бъда един по-добър младеж, да бъда ЧОВЕК!