Неусетно март месец излетя. Забързани в какви ли не срещи и задачи не успяхме много да ви информираме за нещата, които направихме през последните 30 дни .Март бе време на усилено планиране на настоящата година и отчитане на реализираното през 2012.В началото на месеца преизбрахме бившия медиатор на КСМП-Юлия Андонова за втори мандат и новоизбрания ПР на КСМП – Антоан Димитров.

На второ място младежкия клуб “ПУМАС” на ПУЛС навърши три години и разбира се го отпразнувахме подобаващо.

След това припомнихме на младежите за инициативата ни за Маркиране на младежките зони, защото е крайно време да се опитаме да подобрим условията ни за забавление във външната среда, в която живеем .

На 21.03.2013г. проведохме акция ,, Чорапи по повод на Световния ден за хората със Синдром на Даун и накарахме хората да обуят колкото се може повече шарени чорапи.

На 22.03.2013г. Младежката банка на Перник организира Black & White Party като техните каузи бяха „Опазване на околната среда”, Демократични ценности и култура за младите хора” и „Осигуряване на поле за изява на талантливи младежи”. Идеята на това събитие беше да бъдат набрани средства за съфинансирането на проекта по, който работят.

И като за на края на месец Март организирахме едно забавно и щуро събитие, което хората наричат Flashmob с парчетата Harlem Shake + Party Rock + I`m sexy & I Know it + The Sid Shuffle + Prince of Bel-Air -Jump on it . Това събитие беше изцяло подпомогнато от КСМП  и включително и ПР на КСМП взе участие в него.  

Това са инициативите и идеите, които успяхме да осъществим през този месец Март, така че следете ни и ще разберете и за новите приключение ,проекти и акции, които ще правим през месец Април.