Община Перник като организация-домакин отваря врати за високо мотивирани и перспективни млади хора, които да се включат в инициативата „Мениджър за един ден”, организирана от JA Bulgaria.

Двайсетото издание ще се проведе на 10 май 2022 г., а темата е „Силата на един екип”.
Целта му е да даде посока в избора на кариерен път на учениците и студентите, да им позволи да покажат най-доброто от себе си и да разкрият своя потенциал по пътя към желаната професия.

В рамките на един ден ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години
ще имат възможността да се запознаят с управлението на града, да станат част от общинската администрация, да се срещнат с хора на ръководни позиции, да разберат повече за техните професии и ангажименти, да надникнат в работното им ежедневие.
Младежките мениджъри ще имат възможността да задават своите въпроси, да се включат в дискусии, да демонстрират лидерските си умения, да получат знания и напътствия от техните ментори и да почерпят от богатия опит, който всеки добавя към постигането на общите цели.

Вече две десетилетия инициативата успява да достигне до много млади хора, да ги вдъхнови и да им даде възможност за осъзнат избор в професионален план.

Желаещите могат да участват в инициативата като се регистрират на платформата https://mfd.jabulgaria.org/registraciya-studenti#Jobs и кандидатстват за обявените позиции.