Подготвя се Младежка академия „Перник на младите 2013“

Младежка академия 2013

След успеха на младежка академия „Перник на младите 2012“, когато 30 младежи от Перник и региона научиха, как да организират събития, как да променят нещата, които не им харесват, това да бъдеш активен, да сбъдваш желанията си и да постигнеш мечтите си не е никак трудно или страшно – организаторите правят ново издание.

 

Младежка академия “Перник на младите 2013” се организира от КСМП – Перник (http://perniknamladite.com) с подкрепата на Община Перник и Национален младежки форум. Обучението е насочено към младежи на възраст между 14 и 24 години от Перник и региона, които имат желание да натрупват нови знания и умения. Първият етап на Академията ще се проведе в периода 30 октомври – 3 ноември, като разходите за настаняване, храна и материали се поемат от организаторите.

 

От КСМП споделят, че тази година академията ще бъде още по-ползотворна и интересна за участниците. Очаквайте скоро повече информация за събитието. На нашия сайт може да следите актуална информация за подготовката на Младежката академия http://perniknamladite.com, както и във фейсбук http://facebook.com/ksmppernik/.

Формуляра за кандидатстване се намира на адрес

http://ksmp-pernik.com/akademia2013. Той ще бъде активен до 13 Октомври, когато е крайния срок за кандидатстване.