В събота (20.10) ни посети македонската група “Sacred Sound Band” . Те изнесоха концерт в Общински младежки дом, на който любители на индийската музика дойдоха, за да се насладят на стиловете киртан и баджан. Други, които бяха дошли само от любопитсво останаха очаровани от атмосферата и нетипичната музика, която не бяха слушали до сега.
Естествено, дамите подраниха с един час, за да могат да се преобразят като автентични индийки, облечени в сари и изрисувани с ведически грим. Това спомогна да се потопят изцяло в изкуството на Индия и да усетят музиката с цялото си същество.
Публиката посрещна музикантите с голям заряд положителна енергия и много аплодисменти, които съпътстваха всяко едно изпълнение. Хората в залата пляскаха ритмично с музиката, а някои дори започнаха да танцуват. След обявения край на концерта, групата изпълни още една песен, защото всички искаха: “Още, още…” 
За завършек на цялата индийска приказка всички бяхме почерпени с традиционни ястия от Индия. Бяха превъзходни – на някои толкова им харесаха , че взеха да обменят опит в кухнята – кое как е направено.
Страхотното изживяване пренесохме в снимки, които можете да видите на посочения линк:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151116672709022.451282.329518634021&type=1