Тазгодишната кампания за 14 февруари на Перник на младите ще протече в рамките на два дни – 14 и 15.02.2013 г. Отново усилия обединиха РЗИ Перник, Общински младежки дом Перник, Общински младежки съвет Перник, Фондация „П.У.Л.С.” и БМЧК Перник.
На 14.02.2013 г. младежите ще организират хепънинг на площад „Кракра” от 12:00 ч. до 14:00 ч. До 13:00 ч. ще имате възможността да закачите любовни послания на „Дървото на любовта”, което ОбМД и РЗИ ще позиционират на площада. Доброволците на ОМС ще ви помогнат да изобретите валентинки за любимия човек за празника, ако още не сте го сторили. Споделете какво е за вас любовта като напишете своето определение на черната дъска на БМЧК. Не се притеснявайте – те няма да Ви изпитват и грешен отговор няма!
Срам ли Ви е да признаете на някого чувствата си? КСМП ще Ви помогне да му предадете своите мисли чрез нетрадиционен начин. Оставете бележка с посланието си като напишете и фейсбука на получателя. Ние ще влезем в ролята на Купидон и ще го доставим!
Ориентирайте се по музиката, която ще оглася центъра на града, по усмихнатите доброволци и доброто настроение, и бързо ще ни откриете! При лоши метеорологични условия ни потърсете пред Общински младежки дом!

Доброволците на Фондация „П.У.Л.С.” ще посетят град Трън и град Брезник за да продължат традицията с раздаването на презервативи и повишаване чувствителността на младите хора относно воденето на безопасен сексуален живот.
От 18:00 ч. на площад „Кракра” в гр. Перник ще се пуснат 14 червени китайски фенера. Елате да им се полюбуваме заедно!

На 15.02.2013 г. от 13:00 до 17:00 на площад „Кракра” ще бъде разположен мобилен кабинет, където всеки желаещ ще има възможност да си направи бърз и анонимен тест относно своя ХИВ статус. Доброволци на Фондация „П.У.Л.С.” и БМЧК ще насочват младите хора да си направят изследване.

Събитието във фейсбук е тук 🙂