Най-големият в България международен фестивал за съвременно изкуство Водна кула арт фест търси  доброволци за специалното издание на фестивала в Перник за периода от 25 – 28  Юни 2015.

Търсим приятели-доброволци (за периода 25-28 юни), които да се включат в организацията и да ни помагат – от съдействие при инсталиране на творбите, упътване на посетителите, до асистират на нашите чуждестранни гост-участници – посрещането им в Перник, в реализирането на проектите им и ориентирането им в града. Доброволци също ще бъдат избрани и за галеристи през работното време в пространствата на фестивала, което значи, че ще бъдат лицето на фестивала пред посетителите.

Какво предлагаме: като доброволци на “Водна кула арт фест” ще имате възможност да се срещнете, общувате и обмените идеи с известни творци, работещи в областта на съвременните изкуства от цял свят – автори на видео инсталации, пърформанси, творчески работилници и дискусии в различни дисциплини, където ще можем да се забавляваме и творим заедно. Участието в организирането на фестивала ще е безценен опит за млади артисти и студенти и/или специалисти в областта на арт мениджмънт, културология, изкуствознание, връзки с обществеността и други дисциплини свързани със съвременните форми на комуникация и артистичен обмен.

Какво е нужно: да имате достатъчно познания за разговорен английски, да сте отговорни към себе си и останалите,  и да имате желание да се забавляваме заедно по време на организацията и на самите събития.

За повече информация моля пишете ни на този имейл с кратко ваше представяне и контакти за обратна връзка:  

watertowerartfest@gmail.com

Очакваме ви!

Допълнителна обща среща с инструкции ще бъде проведена на 10-ти юни заедно с екипа на ВКАФ.  

 

За организирането на доброволицте от Перник можете да ни пишете на ksmp.pernik@gmail.com